Persondatapolitik

1. Introduktion

De dataansvarlige på www.sacrecopenhagen.com er Anders Wold og Christian Tange. 

Ved brug af sacrecopenhagen.com, herunder registrering af information på hjemmesiden eller handel i vores webshops, giver du dit samtykke til, at Sacré (herefter benævnt “vi”) må indsamle, bruge samt videregive dine oplysninger som beskrevet nedenfor. 

Vi foretager ændringer i vores persondatapolitik jævnligt, og anbefaler derfor, at du besøger denne side jævnligt. 

2. Indsamling

Vi indsamler personfølsom data fra besøgende på hjemmesiden som registrerer deres oplysninger eller bruger webshoppen. 

Når du handler med os, indhenter vi eksempelvis oplysninger om navn, adresse, telefonnummer samt mailadresse. 

Dette sikrer, at du modtager din vare behørigt og sikrer den bedst mulige service. 

3. Anvendelse

Vi registrer og opbevarer vores kunders personoplysninger i overensstemmelse med Persondataloven. 

Vi bruger de data som du registrerer på vores hjemmeside til at administrerer og behandle dine ordrer. Derudover bruger vi dine registrerede oplysninger til at forbedre vores service til dig, ved eksempelvis at kommunikere med dig om din ordre. 

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger, herunder eksempelvis til et benyttet fragtselskab, således at din vare kan leveres til dig. 

4. Rettigheder

Du har til enhver tid ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. 

Du har også ret til indsigt i hvor lang tid persondata vil blive gemt og hvem som er modtager af din persondata. 

Du har også ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Såfremt registreringen er forkert, har du ret til at få den pågældende information slettet eller rettet. 

Såfremt du mener, at den indsamlede data ikke længere er nødvendig til opfyldelse af sit formål, har du ret til at få den slettet. 

5. Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over, gøre indsigelse mod eller få indsigt i dine registrerede oplysninger, kan du kontakte os skriftligt på sacre@outlook.dk.

Du har desuden også ret til at henvende din klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K +45 3319 3200 eller E-mail: dt@datatilsynet.dk. 

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Tilføjet til kurv