FRI FRAGT & RETUR │ ★★★★★ 4,4 STJERNER PÅ TRUSTPILOT │ 1-3 DAGES LEVERING

Craftmanship

1. DESIGN.

Taskerne designes af os selv og udspringer fra vores rødder i København, men er inspireret af Frankrigs æstetiske arkitektur og forstadens hårde urbane miljø. Simpelt, råt og kvalitet. 

2. LÆDER.

Læderet håndplukkes fra et lokalt læder garveri i det nordlige Portugal i samarbejde med Mariá og Bruno. Vores signatur briefcase, Noir, fremstilles i blødt og særligt tykt full-grain læder, der ikke er bearbejdet og fjernet for naturlig patina, og læderets natur komme således til live. 

3. FUNKTIONALITET.

Design, funktionalitet og kvalitet skal indgå i en synergi. Derfor indgår vi i tæt dialog med Carla, der er designer hos vores samarbejdspartner i Portugal. Vi sikrer, at kvalitet og funktionalitet ikke viger sin plads for design. 

4. PROTOTYPER.

Tre til fem prototyper udarbejdes, testes og evalueres med fokus på kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og design. 

5. FINAL SAMPLE.

Hvis prototyperne står mål med vores forventninger, får vi udarbejdet en final sample, hvor de aller sidste finesser tilrettes.

6. EMBALLAGE.

Alle Sacré Copenhagen tasker pakkes i vores dustbags. Der medfølger en følgeseddel om skabelsen af tasken samt plejeanvisninger.

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Tilføjet til kurv