FRI FRAGT & RETUR │ ★★★★★ 4,4 STJERNER PÅ TRUSTPILOT │ 1-3 DAGES LEVERING

Om os

Vores historie

Sacré Copenhagen blev grundlagt i 2018 med det mål for øje at designe den perfekte taske, hvor  design, kvalitet og funktionalitet smelter sammen i en perfekt synergi. Tasken skal være alle mandseje og kunne fungere som din følgesvend i hverdagens facetter. Velkommen til Sacré Copenhagen. 

____________

Sacré?

Hvorfor Sacré? På fransk betyder “Sac” taske og “Sacré” betyder hellig. Ordet hellig har sin oprindelse fra ordet “hel”, som udtrykker fuldstændighed og perfektion. Hvilket var idéen bag Sacré Copenhagen, den perfekte taske. 

____________

Design

Sacré Copenhagen tasken udspringer fra vores rødder i København, men er inspireret af Frankrigs æstetiske arkitektur og forstadens hårde urbane miljø. Derfor egner Sacré tasken sig til hverdagens mange facetter, da designet oser af kvalitet med et råt udtryk. Uanset om det er på cyklen i København, en dag på kontoret eller en aften i Paris’ gader, er Sacré Copenhagen tasken din følgesvend. Designet af os, men inspireret af kultur og livsstil. 

____________

Produktet

Hos Sacré Copenhagen kommer vi med et mindset om at excellere i alt vi foretager os og med en ambition om at skabe den perfekte taske. For at vi skal lykkes, må vi være kompromisløse i samtlige af arbejdets facetter i alle faser af processen. Det betyder, at vi lægger både hjerte og sjæl i vores fælles ambition om at skabe en Sacré Copenhagen taske. 

Derfor benytter vi udelukkende materialer, som kan stå mål med vores ambition, og det er en forudsætning at vores samarbejdspartnere deler vores kærlighed til håndværket og processen. Kun på den måde, får Sacré Copenhagen tasken sit udtryk og den kvalitet vi ønsker. Derfor samarbejder vi udelukkende med kvalificerede og dedikerede partnere, som ikke går på kompromis med sit arbejde og konstant udfordrer os til at forbedre vores produkter.  

____________

Sacré Copenhagen familien

Sacré Copenhagen er for alle, og du er meget velkommen i vores familien. Hvad enten du deler vores kærlighed til Sacré Copenhagen eller blot er nysgerrig efter at høre mere, så hop med på eventyret og tag del i de seneste Sacré Copenhagen fortællinger og modtag eksklusive tilbud.

Vi byder dig velkommen til Sacré Copenhagen. 

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Tilføjet til kurv