FRI FRAGT & RETUR │ ★★★★★ 4,4 STJERNER PÅ TRUSTPILOT │ 1-3 DAGES LEVERING

Vilkår og handelsbetingelser

1.1 Virksomhedsoplysninger

Sacré drives under dansk lovgivning af selskabet Sacré ApS (herefter benævnt “vi”).

Selskabets registreringsadresse er:

Sacré ApS

Elme Allé

2650 Hvidovre

CVR: 39626950

E-mail: info@sacrecopenhagen.dk

Tel.: 61271234

1.2 Brug af sacrecopenhagen.dk 

Vi beder dig venligst læse vores vilkår og betingelser, inden du bruger sacrecopenhagen.dk (herefter benævnt “hjemmesiden”).

Ved handel eller brug af hjemmesiden, så accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser som beskrevet nedenfor. 

Vores vilkår og betingelser bliver jævnligt opdateret, hvorfor vi anbefaler, at du tjekker denne side jævnligt og bemærker eventuelle ændringer. 

 

2.1 Handel på hjemmesiden

Hjemmesiden er åben døgnet rundt. Den kan dog være midlertidig lukket som følge af vedligeholdelse. Købeloven gælder ved køb af varer på vores hjemmeside. 

 For at handle på hjemmesiden, skal du være fyldt 18 år samt have gyldigt kreditkort, som accepteres af os.

Når du bestiller en vare via vores hjemmeside, afgiver du et tilbud til os om at købe de varer, som du har udvalgt, på disse vilkår og betingelser.

Vi kan frit afvise eller acceptere dit tilbud.

Vi er ikke forpligtede til at acceptere ordrer, der afgives via telefon, e-mail, brev eller fax. Vi kan afvise bestillinger eller annullere køb i nedenstående situationer uden at gøres ansvarlig for skade eller omkostninger:

- Betalingsoplysninger er ukorrekte, ikke-verificerbare eller såfremt du ikke er godkendt i vores kreditvurdering.

- Din ordre er afgivet i forbindelse med enhver ulovlig handling.

- Vi har begrundet formodning om, at du er under 18 år.

- Vi er ude af stand til at levere til den adresse, du har oplyst.

Ved afvisning af bestilling eller annulation af køb, sender vi dig en e-mail og tilbagefører eventuelle omkostninger uden yderligere gebyrer.

 2.2 Hvornår er ordren en gyldig og bindende aftale

Når du bekræfter køb af ordre, og kvitteringen vises på din skærm, er ordren bindende for dig. Kvitteringen udgør ikke en ordrebekræftelse fra vores side af, og vi forbeholder os retten til at afvise din ordre, også efter, at du har modtaget kvitteringen for dit køb.

 

Hvis vi accepterer din ordre, modtager du en e-mail med en ordrebekræftelse fra os.

Den kontraktlige forpligtelse om køb af en vare på hjemmesiden mellem dig og os er bindende, når du modtager ordrebekræftelsen via e-mail fra os. Såfremt din ordre var en fejl, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig.

 2.3 Aftalen

Vores aftalesprog er dansk.  Vi gemmer alle indgåede aftaler. Vi anbefaler, at du gør det samme.

3.1 Betalingsmetoder 

Vi accepterer følgende betalingsmetoder

–  VISA, MasterCard, Mobilepay, Paypal og AnyDay.

Såfremt du anvender anden betalingsmetode, kan vi ikke gøres ansvarlige for tab af din betaling eller anden skade som følge af din handling. 

Din faktureringsadresse skal være den samme som oplyst til dit pengeinstitut. 

Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday.
Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

3.2 Behandling af betaling

Betalingen bliver hævet fra dit kreditkort, når betalingen er verificeret og din vare er blevet afsendt fra vores lager. 

Hvis du placerer din ordre via Mobilepay eller Paypal, bliver betalingen hævet på din bankkonto, når du har lagt ordren. 

 4.1 Pris og moms

Alle priser og omkostninger er inklusive moms. 

Forsendelsesomkostninger pålægges pr. ordre. 

Vi oplyser altid den totale pris inklusive afgifter, moms og andre omkostninger såsom leveringsomkostninger, inden du afgiver din bestilling. 

De priser som vises på hjemmesiden, er de gældende priser på købstidspunktet.

Alle priser kan ændres uden varsel, men påvirker ikke ordrer, som vi allerede har accepteret, jf. pkt. 2.2. Der kan dog forekomme fejl i priser. Såfremt den korrekte pris er højere end den pris, der fremgår på hjemmesiden, forsøger vi at kontakte  dig. Såfremt vi ikke kan komme i kontakt med dig, afviser vi ordren og sender dig besked pr. e-mail. 

4.2 Valuta

Alle priser på hjemmesiden oplyses i danske kroner (DKK). 

Du kan betale i danske kroner (DKK). 

5.1 Levering

Vi leverer i øjeblikket kun til adresser i Danmark. 

5.2 Leveringstider

Ordrer leveres i hverdage (eksklusiv helligdage), dvs. mandag til fredag. Ordrer afgivet i weekender og på helligdage behandles den efterfølgende arbejdsdag. Leveringstidspunkt afhænger af den konkrete situation og kan afvige fra den estimerede tid på 1-3 hverdage

 5. 3 Leveringsbetingelser

Din pakke vil som standard blive leveret af Post Danmark til din privatadresse. Der foretages kun ét leveringsforsøg. Såfremt du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan pakken afhentes på det nærmeste Post danmark afhentningssted i henhold til modtaget postanvisning fra Post Danmark. 

Alle leverancer skal kvitteres for ved modtagelse. Såfremt ordren leveres til et afhentningssted vil kureren opbevare pakken i den oplyste periode som angivet i postanvisningen inden den returneres til os.

Såfremt din ordre indeholder flere produkter, har vi ret til at opdele leveringen, dog uden at opkræve yderligere forsendelsesomkostninger.

Risikoen for eventuel skade overgår til dig, når levering har fundet sted.

 

 6.1 Fortrydelsesret

Du har en fortrydelsesret på 14 dage fra modtagelse af din vare. Ved dellevering udløber fortrydelsesretten 14 dage efter levering af den sidst leverede vare. Såfremt du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du fremsende en skriftlig meddelelse herom, fx via post eller e-mail. 

Derudover skal du returnere varen til os inden for en rimelig tidsfrist, dog senest inden for de 14 dage fra modtagelsen af varen. 

Du kan også udøve din fortrydelsesret ved at nægte at modtage varen eller aflevere varen hos postvæsenet, således at varen tilbageleveres til os inden for de 14 dage. 

6.2 Returnering og reklamation

Du har ret til at returnere din vare og 2-års reklamationsret i henhold til de almindelige bestemmelser herom i Købeloven. 

7.1 Tilbagebetaling

Vi tilbagebetaler dit tilgodehavende inden for 3 hverdage, når vi har modtaget og behandlet din returforsendelse. 

Vi sender dig en e-mail med bekræftelse på, at varerne er returneret og returforsendelsen er behandlet. Dér kan gå 5-10 arbejdsdage, fra du modtager e-mailen til pengene er gået ind på din konto afhængig af din bank eller kreditkortudsteder. 

Såfremt vi ikke kan tilbageføre beløbet til dit kreditkort, kontakter vi dig og aftaler en alternativ betalingsmetode. 

8.1 Klageadgang

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har klager over en vare eller anden service fra os. 

Du kan kontakte os via vores kontaktformular eller via mail til sacre@outlook.dk. 

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Tilføjet til kurv